Marsvin til salg

Hvis der ikke vises marsvin på siden, er der ingen til salg. Men det kan ske, at jeg snart får marsvin til nye hjem, selvom de ikke vises på denne side. Så skriv altid til mig, hvis I er interesseret i marsvin fra mit opdræt.

Jeg har muligvis kuld på vej, som I kan se under kommende kuld. Kontakt mig, hvis I er interesseret i nogle fra kommende kuld.

Læs handelsvilkår, før I kontakter mig omkring køb af marsvin. Når I har beslutter jer for jeres næste familiemedlem, er I velkommen til at kontakte mig på mail eller Facebook

Sortér på køn

Marsvin til salg

På denne side ser I de marsvin, som jeg har til salg i øjeblikket. Hvis siden er tom, betyder det, at der ikke er nogle marsvin til salg. 

Der vil komme både voksne marsvin, men også marsvineunger til salg, når jeg får kuld. De voksne marsvin til salg vil være marsvin, som har været brugt i min avl, men som skal på pension, hvor de kan nyde resten af deres dage i selskab med en eller flere marsvin.

Interesseret i at købe et eller flere marsvin? Så husk at læse mine handelsbetingelser først. 

Marsvineunger til salg

De fleste marsvin, som jeg sætter til salg, vil være marsvineunger. Marsvineungerne vil typisk være de unger, som jeg ikke selv kan bruge i mit opdræt. Dette betyder dog ikke, at de ikke kan være udstillingsegnede og avlsegnede. Hvis du leder efter marsvin specifikt til avl og udstilling, så nævn det, for så sørger jeg for, at de opfylder kravene.

Hvis jeg ikke har nogle marsvineunger til salg lige nu, kan I se under kommende kuld, hvad jeg regner med at få af marsvineunger i fremtiden. Hvis I er interesseret i marsvineunger, som endnu ikke er født, er I velkommen til at skrive jer på venteliste hos mig. Jeg kan naturligvis ikke garantere køn.

Marsvin pris

Prisen på marsvinene afhænger af køn og alder. Se den enkelte pris for hvert marsvin. 

Priserne svinger fra 350-500 kr pr. marsvin.

Marsvin til salg i Aarhus og Hadsten

Mit opdræt ligger i Hadsten, hvor jeg bor. Her er det muligt at afhente dem. Det er også ofte muligt at arrangere transport til andre dele af Danmark.